כדור הרזיה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

31/05/2011 | 11:34 | מאת: מיכל

שלום לך ! רציתי לישאול בעוד חודש וחצי אני אמורה לעבור מתיחת בטן + הרמת חזה אני מלחץ מתחילה לאכול יותר מידי אני מפחדת להשמין כרגעע אנ יבמישקל 62 .. יש לי בבית כדורי סלים אקסטרים לדיאטה האן אני יכולה לישתות אותם כדי שלא הרגיש רעב.... רוצה להיות בניתוח מינימום 60 קליו ... ? ועוד שאלה האם הרמת חזה ללא שתלים תביא לתומאה יפה כמו עם שתלים .. הרופא טען שיש לי מספיק נפח ושאני לא צריכה שתלים .. אני הורא חוששת רוצה חזה יפה ולא גדול טיבעי לחלוטין אחרי 3 לידות .. ?

שלום מיכל, אני ממליצה להמנע מכל התכשירים השונים להרזיה סביב הניתוח, כולל תכשירים האמורים להיות טבעיים. אני ממליצה לבצע ניתוח הרמת חזה עם הרקמה העצמונית ומכניסה שתלים רק כשאין נפח. הסיכוי לסבוכים עולה משמעותית בשילוב ההרמה עם שתלים ועדיף להכניס שתלים רק כשאין חלופה אחרת.בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן