לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/04/2011 | 23:59 | מאת: דנה

שלום ד"ר עברתי לפני שבןעיים מתיחת בטן היקפית לאחר הרזייה של 70 קילו הכל נפוח ובצקתי,כמה זמן המצב הנ"ל אמור להימשך,וכמו כן בניתוח הוסרו ממני 6 קילוגרמים של עור,אז למה זה לא מראה שינוי במשקל? בברכת תודה וחג שמח:)

שלום דנה, עברת ניתוח בו הוסרו עודפי עור גדולים במיוחד, ולכן ההחלמה הארוכה. אני בטוחה שאת כבר מבחינה בשינוי הצורה או הקונטור שהושגו באמצעות הניתוח. את מתארת מצב של בצקות או נפיחות ברקמות וזו כנראה הסיבה מדוע משקלך עדין לא השתנה. זכרי, הניתוח נועד על מנת להסיר עודפי עור ולשפר את צורת הגוף ולא לצורך הרזייה. עם זאת, בעוד מספר שבועות יירדו הבצקות ותבחיני בהישגי הניתוח, גם במשקל. בכל מקרה, עליך להבדק ע"י הרופא המטפל בכל תלונה חריגה. החלמה מהירה!

24/04/2011 | 23:40 | מאת: דנה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן