הידוק שרירים ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/11/2019 | 10:45 | מאת: מור

בוקר טוב, עברתי מתיחת בטן והידוק שרירים לפני שבועיים. השאלה שלי מתי כאבי השרירים מפסיקים לכאוב כאשר משתעלים/צוחקים? קשה נורא לפחד להשתעל כל פעם בגלל הכאב. ושאלה נוספת, אני מתאמנת באופן קבוע 4 פעמים בשבוע אימונים אינטסניביים, נאמר לי שאוגל ליזור לפעילות אחרי 6 שבועות. מתי אוכל לחזק את שרירי הבטן ולעבוד עליהם?

הי מור, אני מאשרת חזרה לספורט כעבור חודש, וזאת בהדרגה כמובן. כפיפות בטן ויוגה חודשיים מהניתוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן