חודשיים אחרי מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/10/2019 | 01:19 | מאת: אישה

אני חודשיים אחרי מתיחת בטן ועדיין מרגישה כאבים בשרירי הבטן והתכווצויות ברגע שאני עושה תנועות פשוטות כמו להתהפך במיטה בזמן שינה, או בזמן שאני קמה מהמיטה או ספה מרגישה את הכאב שזה כמו מכת חשמל שמקבלים באותו רגע שעושים תנועות מסויימות ואז זה נעלם ואז עוד תנועה וחוזר שוב. האם זה נורמלי?? בנוסף עדיין לא מרגישה את הבטן במגע בהרבה גזורים . מתי תחושה זו אמורה להיעלם ושתחזור לי בטן רגילה ולא כמו פלסטיק??

שלום לך, לרוב אי הנוחות הזו חולפת מוקדם ... מסאזים למפתיים עשויים להפחית את אי הנוחות ולזרז את חזרת התחושה הרגילה לדופן הבטן.התחושה חוזרת אחרונה לשפולי הבטן, ועלולה גם לא לחזור כלל.

14/12/2019 | 14:07 | מאת: יפית

גם אני בדיוק באותו מצב. חודש וחצי אחרי הניתוח ומרגישה התכווצויות בשרירם כמו מכת חשמל לפני כל תנועה ושרירי הבטן מאוד חלשים. האם בינתיים יש שיפור אצלך? איך אוכל ליצור איתך קשר?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן