טיפול בדיאסטזיס רקטי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/08/2019 | 16:57 | מאת: ציפי

הי. מה ניתן לעשות בדיאסטזיס רקטי עם התרחקות קצוות של שרירי הבטן עד כי 38 ממ. אשמח לתשובה לי זה מפריע מאוד.

הי ציפי, מדובר בדיאסטזיס שרירי נרחב. עם זאת, הערך האבסלוטי הנמדד בהדמיה אינו חשוב כמו בדיקה של תפקוד דופן הבטן שלך . ההשפעה של דיאסטזיס נכר הנה על המראה של הבטן, אך גם על תפקוד שרירי הבטן ואף משפיע על היציבה. מומלץ לטפל בדיאסטזיס באמצעות ניתוח מתיחת בטן הכולל תפירת שרירים. בהמשך חשוב לחזק את שרירי באמצעות פעילות גופנית קבועה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן