מתיחת בטן וסגירת דיאסטאזיז ניתוח נוסף שלא הצליח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/08/2019 | 14:14 | מאת: מלי

שלום, לפני שנתיים עברתי ניתוח למתיחת בטן וסכירת דיאסטאזיז הניתוצ לא הצליח לסגור את הדיאסטאזיס ולפני 3 חודשים עברתי תיקון, שזה היה ניתוח מלא נוסף. שוב ללא הצלחה. נותרתי עם עוגמת נפש גדולה. מה היית ממליצה?

הי מלי, חשוב לבדוק אותך כדי להבין מדוע הניתוח לא צלח. לעיתים מדובר בהשמנה תוך בטנית ניכרת ובמצב כזה ירידה במשקל תסייע יותר מתפירת השרירים.

31/08/2019 | 20:27 | מאת: מלי

אין שומן בטני. אני רזה. השאלה מהי אחריות של מנתח, בפרט בניתוח חוזר, שלא מצליח?

הי מלי, אני מציעה להתיעץ עם המנתח שלך. לעיתים קיים מראה חוזר של בליטה של הבטן העליונה עקב השמנה תוך בטנית, ואז הטיפול הנו ירידה במשקל

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן