מילוי שקעים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/03/2011 | 14:27 | מאת: רוני

שלום ד"ר פרידמן, למרות שהפורום לא מתאים אני לא יכולה מלהתאפק ולשאול,האם יש פתרון לגוש שנוצר בעקבות הזרקה של רופא לא מיומן בעפעף התחתון?

הי רוני, אזור העפעף התחתון באמת בעייתי, ועלול ל"עשות בעיות" לכל רופא, ללא קשר לדרגת נסיונו... בכל מקרה, הפתרונות האפשריים כוללים: להמתין בסבלנות עד שייספג, להמיסו ע"י הזרקה של היאלורונידאז (דברי עם הרופא שלך על כך),או טשטוש הגוש באמצעות הזרקת חומר דליל סביבו. בהצלחה!

30/03/2011 | 21:44 | מאת: רוני

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן