נגישות
נגישות

מתיחת בטן והסרת עודפי שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/03/2019 | 16:48 | מאת: מתיחת בטן

שמעתי שניתוח כזה זה כאבי תופת וההחלמה מאד מאד קשה? האם נכון? אני 6 שנים אחרי קיצור קיבה ויש לי מלא קיפולים .מה אחוזי ההצלחה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, ניתוח מתיחת בטן הנו ניתוח בטוח ומוצלח. לכן הנו הניתוח האסתטי השכיח ביותר כיום. ניתן לצמצם את הסבוכים ואת הכאבים באמצעות שיטה ניתוחית מתקדמת .

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן