ניתוח לחיזוק שרירי הבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/01/2019 | 19:18 | מאת: שאלה לגבי שרירי הבטן

אחרי לידה שלישית בניתוח קיסרי יש לי שרירי בטן חלשים מאוד והיפרדות קטנה ובקע טבורי קטן ,מס שאלות : האם ניתוח מתיחת בטן יכול לטפל בחולשת שרירים , האם אחרי יש מצב להשנות הבקע וההיפרדות אם אחזק את שרירי הבטן לפני הניתוח כיצד זה תורם להצלחת הניתוח שאלה נוספת : בעמידה כמעט ולא רואים אצלי בטן , בישיבה הבטן ממש מתקפלת וגדלה וקשה לי לשבת הרבה זמן , זה קשור לחולשת השרירים וההיפרדות והבקע ? נאמר לי שהרקמת חיבור שלי טובה

שלום לך, ניתוח מתיחת בטן מטפל בכל מרכיבי דופן הבטן. במצב של דיאסטזיס שרירי, רווח בין השרירים המפריע לתפקודם, מקורבים השרירים בניתוח. עודפי עור ושומן מוסרים, ואפילו הטבור נראה יפה יותר. במידה וקיים בקע עבורי, גם הוא מתוקן בניתוח זה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן