כאבי בטן אחרי ניתוח כיסמרה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/10/2018 | 09:33 | מאת: מיכל נגב

בוקר טוב עברתי ניתוח כיסמרה לפני חודשיים וחצי עשו סיטי שמצאו שבר טבורי קטן מכיל שומן וכיום עשו לי אולטראסאון לדופן הבטן כתוצאה מכאבי טבור ומתחת אם בחילות ותוצאה בטבור הודגם בקע קטן גולש רוחב 0.8 סמ מכיל שומן בלבד והודגמה דיאסטזיס רקטי וכאבים לא עוברים מגבילים אודה על היחס האם אפשר לעשות ניתוח

שלום לך, אני מציעה שתבדקי קודם עי כירורג כלי על מנת לברר את מקור הכאבים שציינת. איני בטוחה שמקורם מהבקע הטבורי. ניתן לבצע ניתוח מתיחת בטן בשלוב עם תקון בקע טבורי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן