כאבים ברום הבטן לאחר מתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

27/08/2018 | 13:27 | מאת: sharl

שלום טלי, זה 10 שני שאני אחרי מתיחת בטן ושאיבת שומן. כאשר מתחו לי את הבטן, דאגו לתפור גם את השריר שנמצא ברום הבטן כך שהבטן תראה שטוחה גם מלמעלה, הרי בזמן הריונות שריר זה נוטה להמתח ולהראות כאילו את נמצאת באופן תמידי בהריון.שאלתי היא מדוע אני עדיין מרגישה אי נוחות או הרגשת מלאות כל פעם שאני מכניסה אפילו את הביס הכי קטן ? כאילו האוכל נתקע באיזור התפירה ולא יורד. האם ישנה דרך לתקן את המצב ?

שלום לך, אני מציעה שתפני לבדיקת רופא המשפחה להשלמת בדיקות של מערכת העיכול לאור תלונותיך

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן