נוזל / דימום שיוצא מחתך אחרי מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/08/2018 | 16:03 | מאת: רונית

שלום, לפני כ10 יום עברתי מתיחת בטן קלאסית .ביום התשעי התחיל לנזול נוזל אדום חום מאמצע החתך . הייתי אצל המנתח הוא בדק את התפרים והתפרים סגורים ובכל זאת נוזל לי נוזל אדום דמוי דם מהחתך ללא הפסקה . המנתח אמר שככה הגוף שלי מוציא את הנוזלים האם זה תקין בכלל ?? עלי לציין כי הוא בדק ואין לי סרומה .

שלום לך, לרוב תופעה כזו הנה ניקוז של שאריות דם מתחת לעור. לרוב ההפרשות הללו יוצאות דרך הנקז וכך החתך הניתוחי נשאר שלם ומחלים במהירות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן