ניתוח בודי טייט +ניתוח תיקון שלאחריהם עדיין הבטן נותרה מעוותת וובלתי ס...

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/07/2018 | 09:28 | מאת: יצחק

עברתי ניתוח בודיטייט באיזור הבטן שבו היה לי מצבור שומן קטן מאוד והתוצאה הייתה בטן מעוותת ובלתי סימטרית עם שקעים ובליטות. 3 חודשים לאחר מכן עברתי ניתוח נוסף לתיקון הבעיות הנ״ל אך לצערי המצב נותר בדיוק אותו דבר. מה אפשר לעשות לצורך פתרון הבעיות הנ״ל?

שלום לך, לא ציינת כמה זמן עבר מהניתוח השני. בתקופה המוקדמת שלאחר הניתוח ניתן לשפר את התוצאה באמצעות מסאז למפתי ידני או בעזרת מיכשור. במידה ועברה יותר מחצי שנה אני מציעה לשקול ניתוח למתיחת העור במידה ואפשר יהיה. ניתוח כזה משפר את האירגולריות שציינת במחיר של צלקת בשפולי הבטן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן