התייעצות לגבי ליפומה בגב התחתון

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/06/2018 | 12:00 | מאת: ליפומה

שלום, אני בת 18 ולאחרונה התחלתי להתעניין לגבי ליפומה שנמצאת על הגב התחתון שלי. כשהייתי בת 6 עשיתי ניתוח בשביל להוציא את הליפומה אבל הרופאים במהלך הניתוח החליטו שיש סיכונים ולכן השאירו את הליפומה כי היא לא מסוכנת, כתוצאה מהניתוח יש לי צלקת די גדולה לאורך חוט השדרה. רציתי לדעת אם יש דרכים נוספות שבהן אוכל להוריד את הליפומה ואת הצלקת ללא סיכון. תודה מראש.

שלום לך, לאור העובדה שמדובר באזור שעבר כבר התערבות ניתוחית, אני ממליצה שתפני לבדיקה והתייעצות במחלקת כירורגיה פלסטית בבית חולים ציבורי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן