שאלה בנושא הצרת היקפים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/03/2011 | 10:24 | מאת: אנה מ.

רציתי לדעת מה הכי יעיל להצרת היקפים לא פולשנית, אין לי הרבה משקל עודף, אולי 5 ק"ג מיותרים שמפריעים. ומה טווח העלויות? תודה

שלום אנה, לדעתי הדרך הטובה ביותר ל"הצרת היקפים" לא חודרנית הנה שילוב של דיאטה עם פעילות גופנית. עליה במסת השריר והארכת השרירים תתרום לשיפור היציבה ולעיצוב הגוף ותסייע לירידה במשקל. באם קיימים מצבורי שומן שלא יגיבו לירידה במשקל, ניתן לנסות ל"המיסם" באמצעות אולטרסאונד לא פולשני, כמו האולטרהשייפ. בכל מקרה, אני ממליצה בד"כ על שאיבת שומן שהנה מינימלי- חודרנית,מדוייקת וקלה למטופל, על פני השיטות המגוונות הלא פולשניות אשר הנן יעילותן זמנית אם בכלל, מצריכות טיפולים חוזרים כדי "לשמור על התוצאה" ויקרות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן