ניתוח מתיחת בטן ורגליים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/02/2018 | 11:03 | מאת: מורן

שלום הנני בת 26 רווקה עשיתי דיאטה והשלתי כ40קילו ממשקלי בעכבות כך נוצר לי עור רפוי ושאריות עור בעיקר באזור הבטן והרגליים בעקבות כך ניפגע לי הבטחון העצמי איני מסוגלת ללכת עם בגדים שחושפים את הגוף קשה לי מאוד לעשות ניתוחים באופן פרטי מאחר וזה מאוד יקר אשמח להמלצות איך אני ניגשת דרך הקופה חטיפים בכדי לקבל מהקופה מימון לניתוחים שאני צריכה תודה רבה

שלום לך, מציעה שתפני לרופא עור וכירורג פלסטי בקופת החולים. במידה וקיימים סמני דלקת תחת קפלי העור יתכן ותופני להסרת העודף העורי במסגרת צבורית

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן