החלמה מניתוח מתיחת בטן ותיקון הפרדות ובקע

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/07/2017 | 01:27 | מאת: מיה

שלום אני לאחר שני הריונות ולידות קיסריות. אובחן אצלי בקע טבורי וכן הפרדות משמעותית מאוד של שרירי הבטן. ברצוני לעבור ניתוח כולל לתיקון המצב. מה בדרכ הצפי לגבי החלמה מניתוח כזה? מה כוללת ההחלמה ( הבנתי שיש תקופה שלא ניתן לישון בצורה רגילה) תודה!

מיה שלום, ההחלמה מניתוח מתיחת בטן בהיקף שציינת כוללת חופש מנהיגה ומעבודה משרדית סביב שבועיים, וחזרה לספורט בהדרגה, החל מחודש לניתוח. בשבוע הראשון הולכים כפופים קלות, אין מגבלה בישיבה, והשכיבה הנה בעיקר על הגב, על מיטה כפופה .בהמשך, ההליכה והשכיבה הנן רגילות.

19/07/2017 | 03:10 | מאת: מיה

תודה רבה על המענה.רק עוד שאלה- כמה זמן אחרי הניתוח ניתן להרים/לסחוב (יש לי תינוקת בת 4 חודשים)?

הי, ההמלצה הנה אישית ותלויה במרכיבי הניתוח, קצב ההחלמה ומידת המשקל והמאמץ הנדרשים. אני ממליצה להמתין בין שבועים לחודש עד תחילת הפעילות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן