שאיבת שומן ומתיחת בטן וכן הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/07/2017 | 20:55 | מאת: מיכל

שלום. רציתי לשאול כמה ק"ג ניתן להסיר מהגוף בניתוח מתיחת בטן גדולה(שאני מבינה שכולל שאיבת שומן) ובכמה ק"ג השדיים קטנים בהקטנת חזה מG90 ל C90? בנוסף מהי גישתך לגבי עריכת 2 הניתוחים יחד?

מיכל שלום, מידע מדוייק על משקלים ונפחים נקבל רק בתום הניתוח, לאחר שקילת הרקמה. בעת היעוץ נוכל לבצע הערכה גסה. עם זאת, הערכה זו תאפשר לנו להחליט האם ניתוח משולב הנו אפשרי או לא. אני בעד שלוב בין אזורים שונים בניתוח אחד. לגישה זו יתרונות מרובים ובמידה ואפשרית מבחינת בטיחות המטופל, אמליץ עליה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן