בטן היקפית והקטנת והרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/05/2017 | 20:36 | מאת: לירי

שלום דר. לפני5 ימים עברתי ניתוח בטן היקפית והקטנת והרמת חזה. יחסית חייבת להודות ללא כאבים אקוטיים רק 2 דברים מטרידים. 1. צמרמורות ומעבר בין חום לקור מהיר. חום 37.3 2. תחושת מתיחה בבטן ובישבן. תחושה כאילו אני צפה בזמן שכיבה. בצקת נוראית כאילו אני מתפוצצת. כאילו הכל עומד לצאת מגידרו. כשאני נוגעת בבטן היא כמובן קשוחה ונפוחה אומרים שזה תקין... כמה זמן עד שזה עובר ? תודה רבה

שלום לך, הטמפרטורה שציינת אינה מעידה על חום גוף שאינו תקין יחסית למצב. תחושת מתח באזורי הניתוח הנה צפויה לאחר ניתוח זה. באשר לנפיחות הבטנית, אני ממליצה מעקב מסודר אצל המנתח על מנתח שיאשר שהחלמתך תקינה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן