בצקות לאחר ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/03/2017 | 23:19 | מאת: שירי

שלום לפני שבועיים וחצי עברתי ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן גדולה. כבר התחלתי להרגיש ממש טוב וביומיים האחרונים אני מרגישה נפוחה מידי. האם ייתכן שזו השמנה או שהגוף עדיין יכול לאגור נוזלים בשלב הזה?

שירי שלום, תנודות בנפיחות שלאחר הניתוח קיימות בחודש הראשון וקשורות למשקל הגוף, לתזונה, לתנוחות מסויימות , ללחץ לא אחיד על אזור הניתוח ולמאמץ פיזי מוגזם. מומלץ לא להגזים בעמידה ממושכת או בישיבה כשהגב כפוף ולהמנע מלחץ גדול מדי של החגורה על אזור הניתוח בשלב זה. כשפצעי הניתוח תקינים, אני ממליצה לפנות לאוסתאופט לצורך שפור מצב הנוזלים באזור הניתוחי, אך זאת רק לאחר בדיקת המנתח ואשורו. החלמה מהירה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן