בעייה בגוף

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/02/2017 | 21:03 | מאת: אלמוני

מה הכי בטוח / לא יקר לסלק שומן באיזור הבטן לגברים , הזרקות ליפוליזיס / המסת שומן בקור / שאיבה של שומן + מה שיש במכונים אסטתיים ? כמה זמן לוקח להתאושש מההנ"ל

שלום לך, הטיפול היעיל והמשתלם ביותר מבחינת שלוב של בטיחות, דיוק בתוצאה הצפויה ותגובה מלאה של כל המטופלים הנה הפעולה הניתוחית דווקא, הקרויה שאיבת שומן. כל החלופות השונות מחייבות סדרה של טיפולים, לא כל המטופלים מגיבים, מידת התגובה אינה ניתנת לחיזוי והעלות הנצברת משתווה לעיתים לפעולה ניתוחית בודדת. אני ממליצה לפנות לייעוץ ןלטיפול אצל כירורג פלסטי מומחה ושם יוצגו החלופות השונות. שאיבת שומן ממוקדת לאזור מצומצם כמו בטן יכולה להתבצע בהרדמה מקומית או בכללית, ומשך ההתאוששות הנו יום יומיים עד חזרה לנהיגה ולעבודה משרדית ושבועים עד חודש לחזרה לספורט.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן