המסת שומן בזריקה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/02/2011 | 23:29 | מאת: נילי

שלום ד"ר פרידמן, רציתי לדעת האם יש טיפול כזה של המסת שומן בזריקה , חברה שלי ציינה שהייתה אצל רופאת עור והיא המיסה לה את השומן בזרוע בזריקה. יש דבר כזה המסת שומן בזריקה ?

שלום נילי, ניתן להמיס שומן במספר דרכים, אחת מהן הנה הזרקות של חומר שנקרא פוספטידיל כולין. הוא מפרק את תאי השומן באזור אליו הוזרק החומר, כך שמדובר בפעולה די נקודתית אשר אינה מיועדת לשפיע על מצבורי שומן משמעותיים. בשל חדשנותו של הטיפול בהמסת שומן, קיים מיעוט ידע בנוגע להשלכותיו, בעוד שקיימים דיווחים על סיבוכים רפואיים משמעותיים כתוצאה ממנה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן