הפלה באמצעות ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - לפני ואחרי הפלה

14/12/2010 | 20:08 | מאת: כרמית

שלום, בשבוע שישי נמצא דופק אך בבדיקה הבאה בשבוע 11 לא נמצא דופק. הוסבר לי שהעובר הפסיק להפתפתח בשבוע 8/9. בבי"ח רמב"ם לחצו עלי לעשות גרדה אך נורא חששתי. נתנו לי ציטוטק 800 פעם אחת והיה דימום עם קרישי-דם גדולים אך באולטרסאונד ראו שהרחם עדיין מלא.לאחר לחץ חוזר לגרדה נתנו לי מנה נוספת כעבור 24 שעות של ציטוטק 800. עבר יום שלם ויש דימום קל אפילו מחזור. ללא קרישים. בבי"ח הנחו אותי לחכות שבועיים ולגשת לרופא מטפל, הובהר לי שסיכויים גדולים שאיאלץ לעבור גרדה בכל זאת. האם הציטוטק יכול עדיין להשפיע פתאום או שזה חסר סיכוי? האם אוכל לבקש עוד כדור או שעלי לעבור גרדה? אני נורא חוששת ממנה... האם ייתכן שהעובר לא התפתח בגלל שהנקתי במקביל להריון? או בגלל שנקלטתי מהר לאחר הלידה הראשונה? (יש לי בת בכורה בת 7.5 חודשים. תודה רבה, מצפה מאוד לתשובה.

לקריאה נוספת והעמקה

הריון ממוסמס לעיתים נידבק לקירות ורק גרידה תמקה את הרחם ,אין סיבה להפלה שלך

מנהל פורום הפלות - לפני ואחרי הפלה