נגישות
נגישות

דילגת על השאלה שלי. רושמת שוב. תודה רבה

דיון מתוך פורום  הפלות - לפני ואחרי הפלה

01/05/2011 | 22:02 | מאת: סיוון

ערב טוב, היום הייתי בבית חולים 5 שבועות בדיוק אחרי מתן ציטוטק. בראשון שעבר בערב, ארבעה שבועות אחרי ציטוטק, קיבלתי מחזור שנגמר לפני כיומיים-שלושה. דהיינו היום הייתי שבוע אחרי תחילת הוסת. טכנאית האולטרסאונד כתבה: רירית הרחם 7 מ"מ סדירה, זל באגן בכמות מועטה ואמרה שלדעתה זה בסדר. אחר כך עשה לי שוב אולטרסאונד רופא, כדי לוודא שאכן אין שאריות.הוא כתב: חלל בעובי 709 מ"מ, סדיר, פוליקולארי עם מספר נקודות אקוגניות בתוך הרירית. הוא אמר שכיוון שהרירית כבר החלה את בנייתה לקראת ביוץ חדש, וכיוון שלא הגעתי בשלב שבו היא הייתה דקה בזמן המחזור, הוא לא יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שאין שאריות, כי עם רירית בעובי כזה פשוט אי אפשר לדעת. אמר לי לחזור לאולטרסאונד בוסת הבאה, תוך 304 ימים מתחילת הוסת. גם אמר שאם איננני מתכננת הריון בקרוב- אז גם אם יש משהו- זה זניח. מנסיונך הרב- האם הממצאים נראים לך בסדר? האם אותן נקודות אקוגניות, שהרופא לא יכל לדעת בדיוק מה זה, במידה וזה שאריות- האם הן יכולות להיעלם במחזור הבא? ואם לא- האם יהיה צורך לעשות משהו? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

הרירית סדירה אין דימומים זה ניראה תקין אין לך מה לידאוג ץשארית עושה דימום וכאב

02/05/2011 | 10:58 | מאת: סיוון

מנהל פורום הפלות - לפני ואחרי הפלה