נגישות
נגישות

דימום חוזר לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - לפני ואחרי הפלה

29/04/2011 | 12:12 | מאת: א

שלום רב, ראשית אני רוצה להודות לך על מתן התשובות וההתייחסות המהירה. אני פונה אליך שוב...לאחר ציטוטק נעשתה בדיקה ועובי הרירית היה 9 מ"מ הדימום היה מאסיבי והמשיך גם אח"כ (שבועיים אחרי מתן הציטוטק) ופסק. אתמול, כשבוע אחרי הדימום הופיעו הפרשות חומות ועד היום דימום ממש קל (ורדרד), האם זה תקין, האם זה הדימום הווסתי? שכן אני נתבקשתי לאחר הוסת להגיע לעשות אולטרסאונד ובדיקת דם של הבטא. (ואם כן עליי לצפות לדימום קל כזה כוסת?) תודה רבה ושבת שלום!

לקריאה נוספת והעמקה

זה לא הווסת הווסת מופיע 6 שבועות אחרי ההפלה זה שארית מההפלה וזה תקין

מנהל פורום הפלות - לפני ואחרי הפלה