ליקוי שמיעה פתאומי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

23/03/2011 | 10:02 | מאת: טניה

שלום ד"ר. אני סובלת שנים מצפצופים באוזנים ולקוי שמיעה קל . לאחרונה באופן תפאומי הפסקתי לשמוע על אוזן אחת וגילו לי לקוי של 40 ד"ב ואני מקבלת טיפול תרופתי ומקווה שהשמיעה תחזור למצב הקודם . האם לדעתך הגורם לירידה הפתאומית בשמיעה קשורה לצפצופים שאני סובלת כל השנים ? האם הצפצופים יכולים לגרום לירידת שמיעה פתאומית כזו ? האם הצפצופים יכולים להחמיר מצב שמיעה ואם כן למה רק באוזן אחת ?האם יש קשר לדעתך לתאונת דרכים מלפני שנתיים שבה קיבלתי צליפת שוט ואני מאז סובלת מבעיות בע. שדרה צווארי ? תודה

שלום טניה ליקוי שמיעה פתאומי עלול להגרם ממגוון סיבות ודורש בירור רפואי מסודר. לא ניתן לקבוע מה מקורו רק על סמך הסימפטומים שתארת וללא ביצוע בדיקות.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול