זיוף חמור באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/03/2011 | 14:17 | מאת: משה

שלום, תודה מראש על העזרה.. אתמול בפורים ניגנתי באיזו מסיבה, ועד כמה שזכור לי בא איזה מישהו ונתן צרחה חזקה לאוזני השמאלית (היה שתוי) כשסיימתי לנגן חשתי כאבים חזקים באוזן, שמתי טיפות וניסיתי לישון, לאחר שהתעוררתי מכאבים אחרי שעה שמתי לב שבאוזן שמאל אני פשוט שומע כל דבר בחצי טון יותר נמוך ובדיליי מסויים של כמה מאיות שנייה.. מה ניתן לעשות? (בפרט שעוד אירועים רבים סגורים לי בשבועיים שלוש הקרובים עד פסח..) תודה רבה!!

23/03/2011 | 22:31 | מאת: lavi123

משה שלום חשיפה לרעש חזק עלולה לגרום לליקוי שמיעה זמני שעשוי לחלוף עם הזמן. עם זאת, המשך חשיפה לרעש עלולה לגרום לליקוי שמיעה קבוע ולכן חשוב להגן על האוזניים. לגבי הכאב באוזן מומלץ שתפנה לבדיקה רפואית

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול