צפצוף באוזן מאחור

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/03/2011 | 19:10 | מאת: נסרין

אני בת 34 לפני 7 שנים סבלתי מאכבים חזקים באוזן אחר כך נקרע עור התופת ונפתחה האוזן ומאז התחילו דלקות והפרשות ריריים באוזן ומוגלות התחלתי לטפל אצל רופא א.ז.ג בקהילה בסוף לפני כשלוש שנים כבע לי ניתוח העברתי התיק לרופא פרטי ועשיתי הניתוח בבית חולים מדייקל סנטר היה אמור לסגור עור הטופת אבל התברר כי צריך להשתיל עצם הארקוף הסתדר הכל אחרי הניתוח והכאבים הלכו אבל לפני כחודשיים התחלתי להרגיש בכאבי ראש וסחרחורת וצפצופים חזקים באוזן רציתי לשאול מה עלי לעשות אנא לעזור לי

נסרין שלום רב! גשי להיבדק אצל רופא א.א.ג. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול