איבוד שמיעה פיתאומי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

14/03/2011 | 22:53 | מאת: מימי

בני בן 15 מרכיב מכשיר באוזן שמאל ובימין עבר ניתוח שתל לפני כ 3 שנים אך אינו מרכיב את השתל. מדי פעם חלה אצלו איבוד שמיעה פיתאומי ואז אינו שומע כלל.לתופעה זו אין לנו הסבר,כשזה קורה הוא לוקח סטרואידים ,האם יש הסבר לאיבוד שמיעה פתאומי?החשש ןהדאגה שלנו שיקרה מצב והשמיעה לא תחזור, שאלה נוספת באוזן שמאל יש לו כפתור קבוע אך עדיין יש לו הרבה פעמים נוזלים וכאבי אוזן דבר המקשה בהרכבת המכשיר האם כדאי להוציא את הכפתור?

לצערי לא ידועה הסיבה לירידות בשמיעה כפי שאת מציינת,בנושא הכפתור ושאלת הוצאתו ,חסרים לי פרטים לתשובה מלאה ומבוססת אבל על פניו, במידה ועדיין יש ארועים של הצטברות נוזלים באוזן תיכונה לא רצוי לדעתי להוציא את הכפתור,

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול