מכשירי שמיעה שאינם עוזרים כל כך.

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

13/03/2011 | 20:24 | מאת: שמעוני

מספר שנים אני סובל מירידה בשמיעה בבדיקת שמיעה התברר שהירידה בשמיעה היא בטונים הגבוהים כ2000HZ ומעלה. קניתי זוג מגבירי שמיעה מסוג GO PRO של חב' OTICON הם קיימים אצלי כ4 שנים מתברר שלהגברה פשוטה הם די טובים כאשר אין רעש סביבתי, אולם כאשר אני נמצא ברעש סביבתי חזק כגון באולם ישיבה שבו לומדים כולם בקול רם ואני לומד עם חברי, מתברר שלא רק שאינו מועיל אלא אף מזיק שכן הם מגבירים את הרעש הסביבתי כמו את קול חברי , וזה בלתי נסבל, במקרה כזה , אני ממהר להורידם, ולסתום בעזרת אטמי אוזניים לרעש. האם יש פתרון טכני הום? בנוסף, אני סובל גם מטינטון כאשר המגברים עלי הטנטון מורגש פחות אולם זה מטריד , אגב הטינטון הוא די וותיק בן מספר די רב של שנים. אני בן 67 תודה שמעוני,

14/03/2011 | 10:02 | מאת: bar123

שלום רב! בשנים האחרונות חלו התפתחויות טכנולוגיות ניכרות בתחום מכשירי השמיעה אשר יכולות לשפר את תפקודך עם מכשירי השמיעה בתנאי רעש ודיבור מתחרה.מאחר ומכשירי השמיעה בהם הינך משתמש הם כבר בני ארבע אני מציעה כי תגיע לפגישת יעוץ אצל קלינאית תקשורת במכון שמיעה מוכר ותנסה לבחון מכשירי שמיעה מתקדמים יותר. בהצלחה טלי בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול