שמיעה לקויה למרות מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

13/03/2011 | 17:28 | מאת: romor

יש לי זוג מכשירי שמיעה, מאחורי האוזן, לצערי למרות המכשירים עדיין איני שומע ברור אנשים מסויימים. האם יש פתרון? תודה

14/03/2011 | 09:34 | מאת: bar123

שלום רב! מאחר ואין בידינו נתונים נוספים כמו תוצאות בדיקת שמיעה עדכנית ונתוני המכשירים שאתה מרכיב, קשה מאוד לתת תשובה לשאלתך.יחד עם זאת חשוב לדעת שגם כאשר משתמשים בזוג מכשירי שמיעה יתכנו הבדלים בתפקוד השמיעתי בסיטואציות תקשורתיות שונות. אני מציעה כי תפנה לקלינאית תקשורת במכון השמיעה בו רכשת את המכשירים ותתיעץ עימה לגבי פתרון לבעיה אותה אתה מעלה. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול