ציפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

13/03/2011 | 14:52 | מאת: מאיר

שלום רב אני בן 56 ויש לי צפצופים באוזניים כל היום ומתגבר בשעות הערב כאשר אני הולך לישון האם עליי לפנות לרופא א.א.ג או לרופא אחר וממה זה נובע בעבר היה לי דימום במוח אבל זה עבר ובסיטי אחרון לפני כשנה אין שום פגיעה מוחית אבקש את יעוצכם בנושא תודה מאיר

14/03/2011 | 09:24 | מאת: bar123

מאיר שלום רב! בכל מקרה של שינויים בשמיעה או הופעת ציפצופים באוזניים מומלץ לפנות להתיעצות אצל רופא א.א.ג ולבצע בדיקת שמיעה בברכה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול