בדיקת שמיעה לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

06/03/2011 | 09:48 | מאת: אלעד

שלום לכולם בתי בת שלוש,לאחרונה שמנו לב כי יתכן והשמיעה שלה לא תקינה.זה מתבטא בכך שמרחוק צריך לקרוא לה כמה פעמים בכדי שתגיב גם מקרוב היא שואלת יותר מפעם אחת "מה?" ולפעמים אני שם לב שהיא מסתכלת על השפתיים שלי מה שמעלה עוד יותר את החשד. רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעיה ברגעים אילו אנו קובעים תור לבדיקה... אשמח לקצת מידע.

אלעד שלום רב! הדבר הנכון ביותר לעשות הוא בדיוק מה שאתם עושים עכשיו דהיינו לקבוע תור לבדיקה אצל רופא א.א.ג ובדיקת שמיעה. אין טעם לעשות ספקולציות לפני שרואים מהן תוצאות בדיקת השמיעה בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול