ירידה בשמיעה לאחר הופעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

26/02/2011 | 12:48 | מאת: שי

שלום רב, בבוקר שלאחר הופעה רועשת התעוררתי עם אוזן אחת "סתומה", הרגשה כמו ירידה מגובה במהירות. עברו 36 שעות מההופעה ועדיין אין שינוי, אני בן 23 וזה מעט מלחיץ. האם יכול להיות נזק בלתי הפיך? יש דרך ביתית לפתור את העניין?

שלום, שי, ליקוי שמיעה זמני אחרי חשיפה לעוצמות חזקות של מוזיקה הוא תופעה ידועה, ולאחר מספר ימים מתום החשיפה יש שיפור בשמיעה. יחד עם זאת, מכיוון שאתה מדווח על תחושת אטימות באוזן אחת בלבד (והרי שתי האוזניים היו בהופעה...) חשוב לבצע בהקדם בדיקת שמיעה כדי לבדוק האם אין גורם אחר לתחושת האטימות החד צדדית.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול