ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/02/2011 | 14:31 | מאת: תמר

עשיתי בדיקת שמיעה בעקבות סחרחורת שנמשכה יומיים ועברה. בבדיקה נמצאה ירידה בשמיעה . הרופא אומר שלפי הבידקה יש נזק בעצב השמיעה ואני צריכה מכשיר שמיעה. אני לא מרגישה ירידה בשמיעה גם לא כשאני בחברה . האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות כדי לבדוק את מצבי.

תמר שלום רב! ההחלטה על התאמת מכשירי שמיעה מבוססת על בדיקת שמיעה עדכנית ועל צורכי הפציינט. אני מציעה כי תגיעי לפגישת יעוץ אצל קלינאית תקשורת במכון שמיעה. בפגישה תוכלי לקבל הסבר לגבי ליקוי השמיעה והפתרונות המוצעים. פגישת יעוץ בדרך כלל אינה כרוכה בתשלום או התחייבות כלשהי ואת תוכלי לקבל בה את כל התשובות לשאלות המטרידות אותך. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול