אטימת אוזניים בשחייה - בת 6.5

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

08/02/2011 | 12:30 | מאת: אב

שלום, ביתי בת 6 וחצי, ויש לה לא מעט נזלת ונוזלים באוזניים. זה נראה כמו משהו משפחתי גם כל בני הדודים שלה עברו עד היום ניתוחי כפתורים, וחלק גם פוליפים. בצילום רואים שיש לה פוליפים באף. לפני 7 שבועות היתה לה דלקת באוזן, טופלה באנטיביוטיקה, ומאתמול סובלת שוב (אנו לא זוכרים אך לטענתה זו האוזן השניה). היא משתתפת פעם בשבוע בחוג שחיה, ואנו משתמשים בחלק מהאטמים הכתומים שמוכרים בבתי המרקחת, אבל להערכתי הם לא באמת יעילים. האם יש פתרון יעיל יותר? תודה.

שלום רב! הפתרון היעיל ביותר למניעת חדירת מים לאוזניים (ברחצה, חפיפה ראש או שחיה) הוא אטמים אישיים לפי מידה. אטמים אילו מיוצרים מחומר גמיש על פי מידה הנלקחת מהאוזניים (כמו שלוקחים מידה של שיניים). האטמים האישיים מספקים אטימה מיטבית ומיועדים לילדים או מבוגרים. ניתן לרכוש אטמים אישיים במכוני שמיעה בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול