צפצוף באוזנים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/02/2011 | 10:57 | מאת: אסי

לפני מספר שבועות ימים, הופיעו לי צפצופים באוזניים ( טינטון ) מחפש המלצה לרופא, בן 56 בריא מאוד בד"כ.

שלום, אסי, טנטון יכול לנבוע מגורמים שונים ויש צורך בבירור רפואי מגוון כדי לבדוק את מקורו. בדרך כלל מרכזים בירור זה רופאי אף אוזן גרון. פורום זה אינו יכול להמליץ על רופא ספציפי. אני מציעה לך לפנות לרופא א.א.ג. בקהילה, ובמידת הצורך ניתן לפנות לרופא שהתמחותו המיוחדת היא בטיפול בטנטון. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול