תופעות לואי של מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/01/2011 | 17:29 | מאת: ליבי

לאחר מספר שנים של OTOSCLEROSIS באוזן ימין התאימו לי מכשיר שמיעה בעל 3 תכניות. אני עובדת בסביבה רועשת מאוד ולאחר מספר שבועות עם המכשיר אני שומעת רעשים כמו של תחנת רדיו לא מכוונת דוקא באוזן שמאל. האם התופעה ידועה? תודה ליבי

ליבי שלום רב! קשה לדעת מהתיאור שלך מה הבעיה בדיוק אך כמו בכל פעם שיש איזשהו שינוי בשמיעה אנו ממליצים לפנות להתייעצות אצל רופא א.א.ג בקופת החולים בה את חברה בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול