ניתוח סאונדברידג

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

11/01/2011 | 18:16 | מאת: יפית

דר שלום רב,יש לי בעיית שמיעה בינוני עד עמוק בתדרים הגבוהים. תבעייה עצבית. שמעתי על ניתוח סאונדברידג' שיתכן ויכול לעזור. רציתי לשאול כיצד בודקים אם אני מתאימה,למי לפנות? אן אולי יש ניתוח אחר שיכול לעזור. מכשירים לא ככ עוזרים לי בהבנת דיבור.האם אתה מתעסק עם זה?תודה רבה

שלום רב,בהחלט כמו רוב רופאי האאג אני מכיר ועוסק בנושא שתלי אוזן תיכונה(יש להבדיל בין שתלי שבלול לבין שתלי אוזן תיכונה)התחלת הברור ,תמיד בבדיקת שמיעה עדכנית,ממנה כמובן בדיקה ע"י רופא ממוחה המכיר את התחום הספציפי הזה,רק אח"כ ניתן יהיה לענות על שאלותיך. אשמח להיות לעזר בהמשך, ד"ר בכר מוטי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול