חידוש קונכיה למכשיר

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

11/01/2011 | 17:25 | מאת: דב

רכשתי מכשיר חיצוני לפני מספר שנים לאוזן שמאל,המכשיר לא טוב לי ואני מעונין לבדוק איך הוא עובד שהוא באוזן ימין ,כיוון שעברתי מקום עבודה המקום שרכשתי אותו רחוק ואני מחפש מקום באיזור המרכז שמייצר קונכיות לפי מידה ללא רכישת מכשיר, תודה, דב

דב שלום רב! על מנת לבחון האם המכשיר שיש לך לאוזן שמאל יכול להתאים לאוזן ימין עליך להגיע עם בדיקת שמיעה עדכנית למכון שמיעה הנותן שרות למכשירי שמיעה של אותה חברה שייצרה את מכשיר השמיעה שלך. אתה יכול לפנות למכון ממנו רכשת את המכשיר ולבדוק עימם היכן תוכל לקבל ייעוץ ושרות. עם זאת עליך לדעת כי החלפת SHEEL למכשיר תוך אוזני ישן יכולה לגרות לבעיות בפעילות המכשיר. יתרה מכך במידה והינך סובל מליקוי שמיעה דו-צדדי מומלץ להשתמש בשני מכשירי שמיעה. השמיעה הדו-צדדית משפרת את התפקוד השמיעתי בתנאי רעש, מאפשרת מיקום של צלילים במרחב, שומרת על אוזניים פעילות, משפרת את הבנת הדיבור ועוד. בהצלחה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול