ליקוי שמיעה לתינוק

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

26/12/2010 | 22:48 | מאת: שרה

שלום, בני בן חצי שנה סובל מליקוי שמיעה הוא לא עבר את בדיקת הסינון בביה"ח ולא עבר גם את הבדיקה החוזרת. נערכה לו בדיקת BERA בה נמצא כי הוא סובל מליקוי שמיעה בינוני תחושתי עצבי דו צדדי (אך עבר את מבחן התוף והמצילתיים). ביצענו בדיקת שתן לCMV שיצאה שלילית (אני מקווה שהיא היתה סטרילית. האם זה משפיע?) לפני כשבועיים ביצענו בדיקת BERA חוזרת ולצערנו נודע לנו שמצבו החריף והפך לחמור. הרופאה שביצעה את הבדיקה אמרה שמצב זה אופייני לCMV. התבקשנו לבצע מספר בדיקות בינהם לחזור על בדיקת שתן לCMV שהפעם יצאה חיובית. אבקש לקבל קצת מידע בנושא. תודה מראש.

שלום רב, לצערי במסגרת הנוכחית תקצר היריעה לפרט את כל האפשרויות העולות מתאור המקרה שהבאת לפנינו.את חייבת להמשיך במעקב ברור וטיפול במסגרת קופת החולים שלך,רופא הילדים וקלינאית התקשורת המעורבת,על פניו נראה כי אכן את מתמודדת עם ליקויי שמיעה של בנך ועליך להשלים הברור המלא ולפעול לאור תוצאותיו. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול