תוצאות בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/10/2016 | 13:03 | מאת: מיכל

שלום, הבת שלי נולדה בלידת ואקום, נכשלה בסינון שמיעה ובבדיקת אבר, ביום הרביעי לחייה עברה בדיקת ברה. התגלה כי באוזן שמאל שומעת 90 דציבל ( חמור) ובאוזן ימין60 דציבל ( בינוני) נקבעה לעוד חודשיים בדיקת ברה נוספת. האם הילדה שומעת? אני רואה שהיא מגיבה לרעשים ( לעיטים נבהלת) למוסיקה ( מזיזה את הראש לכיוון הרעש) האם יש סיכוי שבדיקת הברה בגיל 4 ימים תהיה לא אמינה? האם 90 דציבל באוזן שמאל יכול להשתפר אם ימצאו נוזלים באוזניים? האם ב60 דציבל שומעים צלילי דיבור? תודה!!

שלום מיכל, כפי שענינו לקודמייך שפני בשאלות דומות על מנת לעמוד באופן מדוייק על המצב השמיעתי, יש צורך להמשיך את הבירור. לא ניתן להגיע למסקנות בשלב זה מבלי לראות את התמונה המלאה. שנה טובה ובריאות שלמה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול