שמיעה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

25/09/2016 | 21:23 | מאת: טלי

שלום. הבן שלי נכשל בבדיקת סינון שמיעה כשנולד, בנוסף שבועיים אחרי בוצעה בדיקת aabr שגם בה נכשל. כרגע ממתינים לבדיקת bera. התינוק בן חודשיים, לא נבהל ולא מגיב לרעשים. האם זו אינדיקציה למצב השמיעה שלו או שבגיל כזה אין ציפייה לתגובות? האם יש תינוקות שבדיקת ה bera שלהם יצאה תקינה למרות שנכשלו פעמיים בבדיקות הסינון ו aabr ? מציינת שהוא נולד עם ear pit. האם יש קשר לשמיעה? אשמח למענה תודה רבה

29/09/2016 | 10:54 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

שלום טלי, על מנת לעמוד באופן מדוייק על המצב השמיעתי, יש צורך להמשיך את הבירור. לא ניתן להגיע למסקנות בשלב זה מבלי לראות את התמונה המלאה. שנה טובה ובריאות שלמה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול