ירידת שמיעה באוזן שמאל- לא ישנה בלילות מדאגה.

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/06/2016 | 11:37 | מאת: קרן שוורץ

שלום רב לאחרונה בצעתי בדיקת שמיעה לבתי בת ה-7. נמצא אצלה ירידה די דרסטית באוזן שמאל (היא שומעת שמדברים אליה אבל לא צלילים). ממש מוזר כי שעשיתי לה בדיקת שמיעה ב-09/2015 אמרו לי שהיא שומעת מעולה. הדבר מטריד אותי מאוד. השאלה אם אפשר להסתדר עם אוזן ימין והאם היא תצטרך מכשיר. לא ישנה בלילות מדאגה. לתשובה בהקדם אודה:) המשך יום טוב קרן

קרן שלום רב, אני מבינה מאוד את דאגתך אך מאחר ותוצאות שתי בדיקות השמיעה אינן מצורפות ואין תוצאות של ברור אצל רופא אאג קשה לענות לשאלותיך. לאור תוצאות הבדיקה האחרונה ועל מנת לברר את מצב השמיעה לאשורו יש בהחלט מקום לפנות לברור אצל רופא אאג וכן לבצע בדיקת שמיעה נוספת. לאחר קבלת התמונה המלאה ניתן יהיה לדעת האם יש צורך בטיפול כלשהו. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול