החלפת שתל ישן בחדש-שאלות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

26/05/2016 | 09:33 | מאת: מזל

שלום ברצוני לשאול מספר שאלות בנושא שתל שני בעת החלפה בניתוח האם מכניסים שתל חדש במקום שתל ישן? בעת חיבור שתל שני חדש האם זה יהיה מיפוי חד פעמי עם שמיעה מוכנה של שתל ראשון? או מתחילים מהתחלה כמו שהיה עם שתל ראשון? תודה

למזל שלום רב בניתוח החלפת שתל מוציאים את השתל הישן ומכניסים שתל חדש. בחיבור עצמו עושים מיפוי חדש ומלא. מספר הפעמים תלוי בכמה גורמים ומשתנה ממטופל למטופל. האוזן כבר מנוסה בשמיעה כך שלא מתחילים "באמת" מחדש אלא מכוונים מחדש. בהצלחה נאוה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול