שלום לך!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/04/2016 | 16:18 | מאת: שלום לך!!!!!!!!!!!!

שלום לך!!!!!!!!!!!! אני מרכיב מכשיר שמיעה CIC שמאד מוגבר ומאד משרת את צרכי השמיעה שלי בעקבות דלקת באוזן נוצר לי נקב יבש בעור התוף האם ידוע לך אם זה עלול להשפיע על עוצמת המכשיר ולהחליש אותו או שאין לזה השפעה תודה

03/05/2016 | 11:53 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

במידה והמכשיר תקין לא אמורה להיות למצב האוזן השפעה על פעולתו, אולם אם בעקבות הנקב חלו שינויים בשמיעה ייתכן ויש צורך לכוון את המכשיר מחדש.

שלום רב, נוסיף ונמליץ כי בכל מקרה שבו יש תחושה של שינוי בשמיעה מומלץ לפנות לרופא אאג ולחזור לקלינאי התקשורת במכון השמיעה על מנת לבצע בדיקת שמיעה עדכנית. על פי תוצאות הבדיקה ניתן יהיה להחליט האם יש שינוי המצריך ביצוע כיוון מחדש של מכשירי השמיעה בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול