מכשיר שמיעה מסוג BAHA

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

03/04/2016 | 19:38 | מאת: אדווה

היי, אני מעוניינת להתייעץ עם אנשים אשר עברו את הניתוח להתקנת מכשיר השמיעה BAHA. עברתי ניתוח להורדת עור התוף ואני שומעת כרגע רק מעצב השמיעה. תודה רבה למי שיוכל לעזור

שלום רב לאדווה תודה שפנית אני מבינה שאינך יכולה להרכיב מכשיר שמיעה בגלל בעיית השמיעה הספציפית שלך והומלץ לך לשקול השתלת מכשיר מעוגן עצם כמו BAHA ניתן לקבל שמות או טלפונים של מטופלים שעברו BAHA או BONE BRIDGE במרכזים המשתילים. בהצלחה רבה נאוה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול