מגנט שתל השבלול נופל מהראש

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

30/03/2016 | 22:28 | מאת: Anim

אני מושתלת שתל שבלולי (נוקלאוס) למעלה מ10 שנים. כיום אני מעל גיל 20. בשנה האחרונה המגנט כבר לא מחובר בחזקה לראש כמו פעם. חלפתי מגנט לאחד חדש (אותה מידה) אל ללא שיפור. האם יכול להיות כי המגנט בראש זז איכשהוא יותר פנימה? ולכן זה לא מהודק כ"כ? (זה ברמה שבכל טלטול קל של הראש המגנט נופל מהראש).. אשמח לתשובה.

שלום רב ! במצב של מגנט רופף יש לפנות לצוות של מרכז ההשתלה שלך שיבחן את הנושא וימליץ על המשך הטיפול.ובהמשך יתכן ותופני לנציג החברה של השתל. בברכה נאוה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול