שתלים מכשירי שמיעה איך עושים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/02/2016 | 07:52 | מאת: יאיר

שלום אני בן 60, לא שומע באוזן ימין כלל, לא מלידה קרה משהו כאשר הייתי תינוק(יש לי בדיקה) וירידה באוזן שמאל. אני מתעניין בשתל לאוזן ימין. למי עלי לפנות? ואיך? אשמח לקבל הדרכה.

יאיר שלום, אתה תאר מצב בו יש לך חרשות באוזן ימין וירידה כלשהי בשמיעה באוזן שמאל. על מנת לקבל מענה מדוייק יותר יש צורך בבדיקות נוספות. בשלב זה אני ממליץ לך לפנות אל מחלקת אא"ג באחד ממרכזי ההשתלה ברחבי הארץ. ישנם מספר מרכזים המפוזרים בצפון, במרכז ובדרום הארץ המתמחים בשתלים מסוגים שונים. בהצלחה ובשורות טובות.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול