רעש

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/01/2016 | 08:25 | מאת: משה

יש אטמים שאוטמים רעש לגמרי ? גם של שיפוצים וכו. ( הפשוטים לא עושים את העבודה ) מה האחוז המקסימלי האפשרי ??

משה שלום רב, ישנן תקנות המגדירות את מידת החשיפה המותרת ברמות רעש שונות ולכל סוג של אטם יש רמת הפחתת רעש אחרת. הפחתת הרעש על ידי אטמים המיוצרים על פי מידה אישית טובה יותר מאשר זו המושגת על ידי אטמים סטנדרטיים והם נמצאים בשימוש למשל בשימוש במפעלים בהם רמת הרעש עוברת את המותר. ניתן להשיג אטמים במידה אישית במכוני שמיעה. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול